Otsi      Print      Sisukaart

 

Teenindamise kunst

Teenindamise kunst

Autor: Sirje Rekkor, Reelika Eerik, Tiiu Parm, Allan Vainu
Lehekülgi: 204
ISBN: 978-9949-466-88-7
Ilmumisaeg: aprill 2013
Hind:
15.00
9.00

Õpikus kirjeldatakse erinevate laudade ülesehitust, linutamise ja kaunistamise erinevaid võimalusi ja teeninduse põhitehnikaid. Tutvustatakse tavapäraseid ja erilisi lauanõusid ning serveerimisvahendeid. Iga selvelaua liigi kirjeldamisel on toodud sellele sobivad road ja joogid, ning antud praktilisi näpunäiteid menüüde koostamiseks ja roogade serveerimiseks. Raamatus on rohkesti nõuandeid vastuvõttude korraldamiseks ja vastuvõtulaudade katmiseks ning teenindamiseks.
Õpik on 2000. aastal ilmunud hinnatud käsiraamatu Selvelauad oluliselt täiendatud variant.

Endiselt toetab see majutamise ja toitlustamise ning reisimise, turismi ja vaba aja veetimise riiklike õppekavade mooduleid, ent seda saavad käsiraamatuna kasutada ka toitlustusfirmad.
Õppeprotsessi tõhustamiseks on arvukalt harjutusülesandeid, rohkesti on illustreerivat materjali, samuti näidismenüüd koos lauaskeemidega.

Kirjastus Argo | Rävala pst 8 - C114, Tallinn 10143 | 688 8680 | argokirjastus at argokirjastus dot ee | Sisukaart

Webgate