Praktiline kulinaaria + CD
(Müük ainult koolidele)
Õpikusse on koondatud köögitöös olulised teadmised tööturvalisusest, esmaabist õnnetusjuhtumite korral, köögitöövahenditest ja köögitöö korraldamisest. Õpik sisaldab arvukalt retsepte, mis on testitud ja töökindlad, sobides kasutamiseks nii õppe- kui ka professionaalsetes köökides.
Raamat sisaldab hulgaliselt harjutusülesandeid ja kordamisküsimusi, praktilisi näpunäiteid toiduainete mõõtmiseks ja maitseainete kasutamiseks toiduvalmistamisel. Lisatud on abitabelid roavalmistamise lihtsustamiseks, roogade register retseptide kogu kasutamise hõlbustamiseks.
Õppevahend on mõeldud kasutamiseks toitlustuse, teeninduse ja hotelliala õppijatele, nende alade täiend- ja ümberõppijatele, samuti toitlustusettevõtete, majutus- ja maaturismiettevõtete töötajatele.
Õppeprotsessis annab parima tulemuse “Praktilise kulinaaria” kasutamine koos õpikuga “Kulinaaria” (koostaja Sirje Rekkor). Õpik on vastavuses 2005.a. REKK-is valminud koka õppekava moodulitega.
Autor | |
---|---|
Lehekülgi | 384 |
ISBN | 978-9949-438-00-6 |
Ilmumisaeg |