Toitlustuse alused
Tegemist on 2008. aastal ilmunud õpiku teise, oluliselt täiendatud ja kaasajastatud trükiga. Lisandunud on kaks uut peatükki, mis käsitlevad puhastustöid ning põhilisi köögis kasutatavaid seadmeid ja töövahendeid.
Õpikusse on koondatud alusteadmised toitlustusteenustest ja toitlustusettevõtete tüüpidest, samuti toitumisest, toiduainetest ja jookidest ning menüüde koostamisest ja hindade kalkuleerimisest. Õpik sisaldab peatükke toiduvalmistamise ja toitlustusteeninduse alustest ning töö korraldamisest toitlustusettevõttes. Eraldi peatükid on pühendatud Eesti toidukultuurile ja rahvusköögile ning erinevate rahvaste toidukultuurile.
Õpik sisaldab kordamisküsimusi ning rohkesti ka uusi harjutusülesandeid teadmiste kinnistamiseks ja oskuste ning loovuse arendamiseks. Vajalikku teavet pakuvad lisad.
Õpik on vastavuses turismi-, toitlustus- ja majutusteeninduse riiklike õppekavadega ning on eelkõige mõeldud nende valdkondade erialade õppijatele. Samuti on see praktiliseks abivahendiks nimetatud valdkondade töötajatele.
Autor | |
---|---|
Lehekülgi | 212 |
ISBN | 978-9949-527-28-1 |
Ilmumisaeg |