Allahindlus!

Teenindamise kunst

Sirje Rekkor, Reelika Eerik, Tiiu Parm, Allan Vainu

Õpikus kirjeldatakse erinevate laudade ülesehitust, linutamise ja kaunistamise erinevaid võimalusi ja teeninduse põhitehnikaid. Tutvustatakse tavapäraseid ja erilisi lauanõusid ning serveerimisvahendeid. Iga selvelaua liigi kirjeldamisel on toodud sellele sobivad road ja joogid, ning antud praktilisi näpunäiteid menüüde koostamiseks ja roogade serveerimiseks. Raamatus on rohkesti nõuandeid vastuvõttude korraldamiseks ja vastuvõtulaudade katmiseks ning teenindamiseks.
Õpik on 2000. aastal ilmunud hinnatud käsiraamatu Selvelauad oluliselt täiendatud variant.

Endiselt toetab see majutamise ja toitlustamise ning reisimise, turismi ja vaba aja veetimise riiklike õppekavade mooduleid, ent seda saavad käsiraamatuna kasutada ka toitlustusfirmad.
Õppeprotsessi tõhustamiseks on arvukalt harjutusülesandeid, rohkesti on illustreerivat materjali, samuti näidismenüüd koos lauaskeemidega.

Väljaande info:
Autor

, , ,

Lehekülgi

204

ISBN

978-9949-466-88-7

Ilmumisaeg

15.00 9.00

Laos