Praktiline kulinaaria
Õpikusse on koondatud klassikalise kulinaaria kullafondi kuuluvate, tänapäeva restoranimenüüde moeroogade ning Eesti traditsioonilise köögi professionaalsed retseptid. Samuti leiab sealt restorani köögitöös olulised teadmised töövahenditest ja -võtetest, töökorraldusest, ohutusest ja esmaabist ning tootearendusest.
Tegemist on 1999. aastal ilmunud õpiku „Praktiline kulinaaria” kaasajastatud väljaandega. Õpik toetab moodulite „Toiduvalmistamise restoraniköögis” ja „Töökorraldus restoraniköögis” praktilise õppe rakendamist majutamise ja toitlustamise valdkonna kutsealase koolituse õppekavas.
Õppimise tõhustamiseks on arvukalt kordamisküsimusi ja harjutusülesandeid ning abimaterjale uute või kohandatud retseptuuride väljatöötamiseks.
Õpik on mõeldud majutuse ja toitlustuse ning turismi valdkonna õppijatele, samuti täienduskoolituseks ja ümberõppeks.
Autor | Anne Kersna, Indrek Kivisalu, Liis Animägi, Maire Merits, Õnnela Muuga, Sirje Rekkor |
---|---|
Lehekülgi | 248 |
ISBN | 978-9949-527-01-4 |
Ilmumisaeg |