Toiduvalmistamine suurköögis
Käsiraamat katab majutamise ja toitlustamise riikliku õppekava moodulite „Toiduvalmistamine suurköögis”, „Töökorraldus suurköögis” ja „Koka praktiline töö suurköögis” eesmärgid. Käsiraamat õpetab tegema ja serveerima suurköögis valmistatavaid toite ja jooke, annab teadmisi ja oskusi suurköögi töökorralduse planeerimiseks ja teostamiseks ning suurköögis vajaminevate tehnoloogia- ja kalkulatsioonikaartide koostamiseks. Samuti pakub käsiraamat võimaluse tundma õppida suurköögis ja selle teenindusüksustes kasutatavaid seadmeid ja töövahendeid ning annab oskuse planeerida korrastus- ja puhastustöid.
Käsiraamatu abiga saab harjutada kalkuleerimis- ja laomajanduspõhimõtete rakendamist ning roogade serveerimis- ja klienditeeninduspõhimõtete rakendamist.
Iga peatüki juures on õppeülesanded õppematerjali kordamiseks ja kinnistamiseks. Need on konstrueeritud mitmes raskusastmes ja neid on võimalik kasutada õppetööks klassis, õppeköögis, kooli praktikabaasis ja iseseisvas töös.
Autor | |
---|---|
Lehekülgi | 300 |
ISBN | 978-9949-466-15-3 |
Ilmumisaeg |